Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI INFINITY 3550 - 135 WATT MET DRAAITAFEL

Jonge gebruikte SEI Infinity 3550 laser met draaitafel en een vermogen van 135 Watt.

SEI INFINITY 3550 - 135 WATT MET DRAAITAFEL

Jonge gebruikte SEI Infinity 3550 laser met draaitafel en een vermogen van 135 Watt.

Deze jonge SEI Infinity laser (bouwjaar 2014) is door ons ingeruild en verkeert in topconditie. Deze machine is altijd bij ons in onderhoud geweest en bij binnenkomst heeft hij een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad. Deze Infinity is dan ook zo goed als nieuw. Dus bent u op zoek naar een tweedehands CO2 galvo laser voor het snijden en markeren van papier en andere materialen, dan is deze laser perfect voor u!


DE SEI Infinity 3550 is bij uitstek geschikt voor het laser snijden, markeren en graveren van materialen als papier, karton, leer, kunstleer, textiel, denim, rubber, hout, acrylaat, etc. 


De zeer kleine laserspot (<35 micron) en de 3-assige galvo laser techniek zorgt er voor dat over het hele werkoppervlak een perfect resultaat wordt verkregen. De Z-as is motorisch aangedreven en door middel van knoppen in de juiste hoogte instelbaar, waarbij de hoogte op een display is uit te lezen. Hierdoor kan het werkbereik worden aangepast om met een optimale spotgrootte te werken.


Door de draaitafel kan worden geproduceerd op een werktafel, terwijl op de andere tafel de bewerkte objecten worden uitgewisseld met nieuw materiaal.


Net als alle andere SEI lasersnijmachines is de Infinity 3550 door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, electronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Wacht dus niet te lang en neem snel contact met ons op voor een demo.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Werkgebied 350X500 MM (2X)
Laservermogen 135 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser