Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI MERCURY 603 - 1520 - 600 WATT

Gebruikte SEI Mercury 603 laser in goede conditie met maar liefst 600 Watt vermogen.

SEI MERCURY 603 - 1520 - 600 WATT

Gebruikte SEI Mercury 603 laser in goede conditie met maar liefst 600 Watt vermogen.

Deze 2e hands SEI Mercury laser is door ons ingeruild op een nieuwe SEI Mercury met wisseltafel en verkeert in goede staat.


Deze lasersnijder is altijd bij ons in onderhoud geweest en bij binnenkomst heeft hij een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad. Ondanks de leeftijd van 9 jaar kan deze SEI Mercury nog vele jaren mee. De lineaire magneetmotoren en het zeer robuuste frame zijn onverwoestbaar. De laserbron werkt volgens de specificaties maar kan indien gewenst worden gerefurbished.


Deze Mercury is door zijn laservermogen van 600 Watt uitermate geschikt voor het snijden van acrylaat, zowel dun als dik.


Net als alle andere SEI lasersnijmachines is de Mercury 603 door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, electronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Wacht dus niet te lang en neem snel contact met ons op voor een demo.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Werkgebied 1.500 x 2.000 mm
Laservermogen 600 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser
Max. Objecthoogte 70 mm
Max. Acceleratie 15 m/s² (2G)
Max. snijsnelheid 2 m/sec