Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

OVER ONS

Niet alleen de keuze voor het juiste systeem is belangrijk. Minstens zo belangrijk is om te weten met wie u een partnership aangaat.

OVER ONS

Niet alleen de keuze voor het juiste systeem is belangrijk. Minstens zo belangrijk is om te weten met wie u een partnership aangaat.

Missie

Onze missie is om onze afnemers te helpen bij het optimaliseren van hun productie processen door het toepassen van laser systemen. Dit kan gaan om het snijden, markeren en graveren van materialen, zoals het snijden van kunststoffen met laser of het laserstansen van labels en verpakkingen.

Dit doen wij door het grondig analyseren van de productie processen en het geven van eerlijk advies. En nee durven zeggen als dit het beste antwoord is.


Distributeur voor de Benelux

Als distributeur voor Nederland, Belgie en Luxemburg van de industriële SEI lasersystemen richten wij ons op alle toepassingen en markten waarin deze laser apparatuur inzetbaar is. 

Met meer dan 20 jaar ervaring en een grote install base kunnen wij u dan ook uitstekend van dienst zijn.


Onderdeel van een groter geheel

Tripa Converting Solutions is als privé onderneming onderdeel van een groep service gerichte ondernemingen, elk met hun eigen focus en disciplines. Door ons sterk te richten op kennis, kunde en kwaliteit onderscheiden al onze ondernemingen zich van andere aanbieders.


Ons zusterbedrijf Tripa is één van de belangrijkste toeleveranciers voor de signbranche in Nederland met producten als groot formaat printers, snijplotters, laminatoren, software, signmedia en printmedia van onder andere Roland, Epson, Hewlett Packard en MacTac. Kijk voor meer informatie op www.tripa.nl


Voor België wordt deze rol ingevuld door ons zusterbedrijf PantoonBenes met een grotendeels gelijk productprogramma. Kijk voor meer informatie op www.pantoon.be.


Ons zusterbedrijf FormID richt zich met bekende merken als DWS, Roland en Hewlett Packard op het leveren van digital manufacturing systemen, PageWide printers en 3D-printers in de Benelux. Kijk voor meer informatie op www.formid.eu.