Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

OVER ONS

Weten met wie u zaken doet

OVER ONS

Weten met wie u zaken doet

Missie

Onze missie is om onze afnemers te helpen bij het optimaliseren van hun productie processen door het toepassen van industriele laser systemen. Dit kan gaan om het snijden, markeren en graveren van materialen, zoals het snijden van kunststoffen met laser of het laserstansen van labels en verpakkingen.

Dit doen wij door het grondig analyseren van de productie processen en het geven van eerlijk advies. En nee durven zeggen als dit het beste antwoord is. Uiteraard hoort hier ook een gedegen onderhouds- en serviceplan bij, om er voor te zorgen dat de uptime van de lasersystemen gewaarborgd blijft. 


SEI Laser distributeur voor de Benelux

Als distributeur voor Nederland, België en Luxemburg van de industriële SEI lasersystemen richten wij ons op alle toepassingen en markten waarin deze laser apparatuur inzetbaar is. 

Met meer dan 23 jaar ervaring en een grote install base kunnen wij u dan ook uitstekend van dienst zijn!


Onderdeel van een groter geheel

Tripa Converting Solutions is als privé onderneming onderdeel van een groep service gerichte ondernemingen, elk met hun eigen focus en disciplines. Door ons sterk te richten op kennis, kunde en kwaliteit onderscheiden al onze ondernemingen zich van andere aanbieders.


Ons zusterbedrijf Multifoil ontwikkelt en produceert industriële dubbelzijdig klevende oplossingen voor tal van markten, zoals automotive, bouw, etc. Naast een groot aantal standaard producten worden er ook maatwerk oplossingen gemaakt. Bekende producten van Multifoil zijn de Linq tapes, AntiDUST tape voor meerwandige polycarbonaat platen en Seal King security tapes. Kijk voor meer informatie op www.multifoil.com, linqtapes.com, antidusttape.com en sealkingeurope.com.


Ons zusterbedrijf Tripa is één van de belangrijkste toeleveranciers voor de signbranche in Nederland met producten als groot formaat printers, snijplotters, laminatoren, software, signmedia en printmedia van onder andere Hewlett Packard, Roland, Summa, Esko, Epson en MacTac. Kijk voor meer informatie op www.tripa.nl


Voor België wordt deze rol ingevuld door ons zusterbedrijf PantoonBenes met een grotendeels gelijk productprogramma. Kijk voor meer informatie op www.pantoon.be.Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.