Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI GIOTTO 3 AXIS GEBRUIKT LASERSYSTEEM

Informeer naar de beschikbaarheid!!

SEI GIOTTO 3 AXIS GEBRUIKT LASERSYSTEEM

Informeer naar de beschikbaarheid!!

Regelmatig hebben wij door inruil de beschikking over gebruikte industriële lasersnijmachines. Deze altijd bij ons in onderhoud geweest, waardoor wij de historie door en door kennen. De machines worden grondig onderzocht en voorzien van nieuwe onderdelen en soft- en firmware upgrades zodat ze weer prima kandidaten vormen voor een tweede ronde. Deze specifieke machine is onlangs voorzien van een volledig gereviseerde laserbron en kan dus weer jaren mee. 

Het hart van al onze scanner systemen is de SEI Giotto CO2 3-assige galvo laser. Deze biedt over het gehele werkbereik een zeer hoge kwaliteit laserstraal met een zeer kleine spot diameter.

De laser is in de hoogte verstelbaar, waardoor het werkbereik en spotgrootte optimaal kunnen worden ingesteld en tevens hogere objecten of objecten op meerdere niveaus kunnen worden gemarkeerd. 

De Giotto 3assig is zeer geschikt voor het markeren en graveren van tal van materialen, zoals papier, massief karton, leer, kunstleer, textiel, denim, rubber, hout, kunststoffen (zoals PET of mylar), etc. De machine is ook bij uitstek geschikt voor het snijden (fijnstansen) van dunne materialen zoals papier voor drukwerkveredeling maar ook bijvoorbeeld stencils


De SEI Giotto is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen Op beschikbaarheid
Werkgebied Min. 200x200 Max 600x600mm
Vermogen 115 Watt
Interface RJ45 - Netwerk
Optioneel Camera, On-the-fly, Conveyor, Backlight, etc.