Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI EASY

2-assig CO2 Galvo lasersysteem voor het snel snijden en markeren tot 300 x 300 mm. 

SEI EASY

2-assig CO2 Galvo lasersysteem voor het snel snijden en markeren tot 300 x 300 mm. 

DE SEI Easy is een compact 2-assig galvo lasersysteem met een werkbereik tot maximaal 300 x 300 mm. De pneumatische deur opent automatisch en geeft vanaf 3 zijden toegang tot het werkbereik. De gemotoriseerde Z-as zorgt voor optimalisatie van de laserspot, ook bij het graveren en markeren van dikkere materialen.


Bij een werkbereik van 160 x 160 mm is de spotgrootte kleiner dan 200 micron. Bij een werkbereik van 300 x 300 mm is de spotgrootte kleiner dan 380 micron. 


De SEI Easy is onder andere te gebruiken voor het laser snijden, markeren en graveren van materialen als papier, karton, leer, kunstleer, textiel, denim, rubber, hout, acrylaat, etc. 


De SEI Easy laser is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Beschikbare modellen SEI Easy
Werkgebied 300 x 300 mm
Laservermogen 30 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek - Luchtgekoeld
Opties Rondgraveer module