Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI LABELMASTER COMBAT

Dé supercompacte oplossing voor het laserstansen en afwerken van labels en etiketten.

SEI LABELMASTER COMBAT

Dé supercompacte oplossing voor het laserstansen en afwerken van labels en etiketten.

De SEI LabelMaster Combat is de compacte versie van de wereldbekende LabelMaster machine. Deze machine is dé perfecte oplossing voor het "on the fly" laserstansen van etiketten en labels. De LabelMaster Combat levert digitale afwerking en sluit naadloos aan bij een web2label oplossing.


Met de SEI Labelmaster produceert u labels van PDF tot label binnen uren in plaats van dagen. Niet alleen kan de LabelMaster worden gebruikt ter vervanging van traditioneel stansen, maar is het ook mogelijk om zeer gedetailleerde bewerkingen op de etiketten toe te passen. Ook is het mogelijk om speciale bewerkingen zoals volledig doorstansen  of oplopende nummering in het label aan te brengen.


De basisconfiguratie die bestaat uit een unwinder met webguide, lasercabinet met 1 laser, scrapper en winder kan de LabelMaster worden aangepast met de volgende opties:

 • V300 of V500 laserbron
 • QR camera voor workflow-integratie 
 • Lamineer optie met of zonder liner
 • Snijden van liner (Backscoring)
 • Pneumatische slitting unit, handmatig instelbaar
 • Scheermes slitting unit

Doordat het hart van de LabelMaster gevormd wordt door de eigen lasertechniek, wordt een ongeëvenaarde kwaliteit bereikt. Door het gebruik van een 4-assige galvo techniek wordt op elk deel van het werkbereik een zo klein mogelijke spot verkregen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dus geen bruine randen, maar een perfecte afwerking!


Bent u op zoek naar hogere snelheden of andere mogelijkheden, kijk dan naar de meer uitgebreide SEI LabelMaster welke helemaal kan worden afgestemd op uw toepassing.


Net als alle andere SEI lasersystemen is de SEI LabelMaster door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen LabelMaster Combat
Rolbreedte Max. 360 mm, optioneel 600 mm
Werkbreedte Max. 350 mm
Aantal lasers 1
Vermogen 300 Watt / 500 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Optioneel Lamineren met of zonder liner,scheermes of crushcut slitten
 • Robbert Vugts - Vila Etiketten (Optimum Groep)

  Robbert Vugts - Vila Etiketten (Optimum Groep)

  Wij keken al 15 jaar op beurzen naar digitale afwerking. Maar steeds bleek dit of te langzaam of de kwaliteit niet goed genoeg. Tot wij via Tripa Converting Solutions bij de SEI LabelMaster terecht kwamen. Deze machine biedt de kwaliteit en snelheid die wij zochten.