Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

FRONTFOLIES

Dé perfecte tool om frontfolies en heatingfilms te snijden.

FRONTFOLIES

Dé perfecte tool om frontfolies en heatingfilms te snijden.

membraan_schakelaar_1.jpg

Snijden, markeren of graveren van kunststoffen is één van de meest gebruikte laser toepassingen. Dit geldt ook bij uitstek voor (front-) folies, membraanschakelaars en filmheaters. Dedunne lagen polyestherfilm en spacers (kleeflagen) waaruit deze producten zijn samengesteld zijn ideaal om te snijden m.b.v. laser. Door de uiterst kleine diameter van de laserstraal zijn scherpe binnenhoeken en kleine details perfect te realiseren die met een ander gereedschap vaak onmogelijk zijn. Een ander groot voordeel van het snijden met laser is dat het een contactloos proces is. Dit betekent dat ook flexibele producten zoals (medische) wearables perfect bewerkt kunnen worden. Het gebruik van een honeycomb rooster voorzien van onderafzuiging zorgt voor een goede fixatie van de objecten.

Onze machines zijn uitgerust met optische encoders voor hoge precisie. Een optionele hoge-resolutie camera zorgt ervoor dat de positie perfect gemeten wordt zodat ook high-pitch tails geen enkel probleem vormen.

De SEI lasersnijders zijn voorzien van een gesloten kap waardoor deze onder laser klasse1 vallen. Dit garandeerd maximale veiligheid voor uw werknemers en zorgt daarnaast dat de dampen van het laserprocess optimale afgezogen worden. 

Een aantal van onze machines kunnen worden uitgerust met wisseltafels met de mogelijkheid om automatisch te beladen en ontladen zodat seriematig werk en grotere volumes efficient met laser afgewerkt kunnen worden.

Voor het snijden van membraneswitches met laser bieden wij een aantal systemen, variërend van X/Y lasersystemen met een bereik van 41x60 cm tot 200x300 cm met verschillende laservermogens, maar ook galvo lasersystemen om extreem snel te kunnen snijden.

Brochure aanvragen?

Klik hier