Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI FLEXI 800 SERIE

Snelle 4-assige galvo laser met een werkbreedte tot 800 mm en diverse mogelijkheden.

SEI FLEXI 800 SERIE

Snelle 4-assige galvo laser met een werkbreedte tot 800 mm en diverse mogelijkheden.

De Flexi 800-serie bestaat uit 3 modellen met een werkbreedte van 800 mm. De basis van alle modellen is de SEI Giotto 3-assige galvo laser. Hierdoor wordt over het gehele werkbereik een zeer goede kwaliteit van de laserstraal behaald met een zeer kleine spot diameter.

Hierdoor is de Flexi 800-serie zeer geschikt voor het snijden, markeren en graveren van tal van materialen, zoals papier, massief karton, leer, kunstleer, textiel, denim, rubber, hout, kunststoffen, etc. tot een lengte van maximaal 2.400 mm. De Z-as is motorisch aangedreven, waardoor ook hogere objecten kunnen worden gemarkeerd en waardoor het werkbereik en spotgrootte optimaal kunnen worden ingesteld. 


SEI Flexi 816T

De Flexi 816T heeft een motorisch aangedreven werktafel en een werkbereik van 800 x 1.600 mm. Hierdoor kan "on the fly" worden gemarkeerd. Optioneel is voor de Flexi 816T de SEI Icaro BLU software leverbaar, waarmee de Flexi 816T geschikt is voor het maken van LED panelen.


SEI Flexi 824TT

DE Flexi 824TT beschikt over 2 motorisch aangedreven werktafels van 800 x 800 mm. Deze kunnen onafhankelijk van elkaar werken, waardoor het bewerkte materiaal op de ene werktafel kan worden omgewisseld met onbewerkt materiaal, terwijl het materiaal op de andere werktafel wordt bewerkt. Hierdoor is sprake van een hoge productiviteit. De werktafels kunnen ook simultaan worden gebruikt voor het snijden of markeren van grotere objecten tot 800 x 2.400 mm.


SEI Flexi 816 2T

DE Flexi 816 2T beschikt over 2 motorisch aangedreven werktafels van 800 x 1.600 mm. Deze kunnen onafhankelijk van elkaar werken, waardoor het bewerkte materiaal op de ene werktafel kan worden omgewisseld met onbewerkt materiaal, terwijl het materiaal op de andere werktafel wordt bewerkt. Hierdoor is sprake van een hoge productiviteit. 


De SEI Flexi 800-serie is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen
Werkgebied
Vermogen
Interface
Optioneel