Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI INFINITY

Snelle 4-assige galvo laser met draaitafel en dubbel werkveld, leverbaar in 3 afmetingen.

SEI INFINITY

Snelle 4-assige galvo laser met draaitafel en dubbel werkveld, leverbaar in 3 afmetingen.

DE SEI Infinity-serie is bij uitstek geschikt voor het digitaal snijden, markeren en graveren met laser van materialen als papier, karton, leer, kunstleer, textiel, denim, rubber, hout, acrylaat, etc. 


De zeer kleine laserspot van minder dan 35 micron en de 4-assige galvo techniek (Infinity 3550: 3- assig) zorgt er voor dat over het hele werkoppervlak een perfect resultaat wordt verkregen. Bij de Infinity 3550 is de Z-as motorisch aangedreven en door middel van knoppen in de juiste hoogte instelbaar, waarbij de hoogte op een display is uit te lezen. Bij de Infinity 5070 en Infinity 7070 wordt de hoogte softwarematig aangestuurd.


Door de draaitafel kan worden geproduceerd op een werktafel, terwijl op de andere tafel de bewerkte objecten worden uitgewisseld met nieuw materiaal.


De SEI-Infinity serie is leverbaar in 3 verschillende afmetingen en met verschillende laservermogens. Hierdoor is er altijd een Infinity die bij u past.


De SEI Infinity is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Beschikbare modellen SEI Infinity 3550 | SEI Infinity 5070 | SEI Infinity 7070
Werkgebied 350x500 mm (2x) | 500x700 mm (2x) | 700x700 mm (2x)
Laservermogen 80 tot 500 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Opties CCD-camera, lichtscherm voor automatisch starten