Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI ORIGAMI

Innovatief 3D printstation voor rilplaten tot B1 formaat

SEI ORIGAMI

Innovatief 3D printstation voor rilplaten tot B1 formaat

De SEI Origami is een 3D printstation, speciaal ontwikkeld voor het maken van rilplaten voor vouwkarton verpakkingen.


Met behulp van de Origami kunnen snel een eenvoudig rilplaten en embossing platen tot B1 formaat worden gemaakt. De rilkwaliteit is gelijk aan die van traditionele rilplaten.


Deze unieke en gepatenteerde oplossing zorgt voor de volledige digitalisering van het productieproces van vouwkarton verpakkingen.  


Bestanden worden rechtstreeks in de door SEI ontwikkelde software geladen en getransformeerd naar rilplaten die vervolgens gebruikt kunnen worden in het rilsysteem van de PaperOne 5000 of PaperOne 7000.


 Doordat dit off-line gebeurt kan de PaperOne gewoon blijven produceren tijdens het maken van de rilplaat. Origami kan zowel male als female rilplaten maken tot B1-formaat. De rilpaten kunnen na het voltooien van de opdracht worden bewaard en later opnieuw worden gebruikt.


Ook is het voor elke ril-lijn mogelijk om te bepalen of deze aan de boven of onderzijde moet komen. Zelfs combineren is geen enkel probleem. Bij drukwerk en verpakkingen geeft het laserstansen vanaf de onderzijde het beste resultaat. Met dit ril-systeem is dat geen enkel probleem! 


Net als alle andere SEI lasersystemen is de SEI Origami door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel systeem. Zowel de mechanica, elektronica, als de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste onderdelen in de markt, ontstaat een uniek systeem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier