Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

PAPIER


PAPIER


SEI - papier laser gesneden

Lasersnijden of laserstansen van papier biedt ongekende mogelijkheden ten opzichte van traditioneel stansen.

Doordat het gehele proces digitaal is, kan er zeer snel worden gewisseld naar een andere opdracht zonder omsteltijden. Ook wachttijden in verband met het bestellen van stansmessen behoren tot het verleden. En geen stansmessen die bot worden, maar altijd een voorspelbaar resultaat!

Naast het met laser snijden van papier kunnen er met de laser ook perforaties en markeringen worden aangebracht. Door de fijnheid van de laserstraal zijn zeer kleine details mogelijk, die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Lasersnijden is dan ook de perfecte tool voor het afwerken van wenskaarten, flyers, folders, boekomslagen, trouwkaarten, visitekaartjes, uitnodigingen, marketing materialen, decoraties, tafelkaartjes, papierarchitectuur, vouwkartonnage, verpakkingen, knipkunst, etc.

SEI Laser levert machines die bij uitstek geschikt zijn voor het met laser snijden van papier door de zeer kleine laserspot en het hoge vermogen. Hierdoor is er nauwelijks sprake van thermische invloed op het papier, waardoor dit geen verkleuring laat zien na het snijden.

Uw materiaal testen?

Klik hier