Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI PAPERONE 3500

De ideale machine voor het laserstansen en rillen van papier en drukwerk.

SEI PAPERONE 3500

De ideale machine voor het laserstansen en rillen van papier en drukwerk.

De SEI PaperOne 3500 is de ideale machine voor het "on the fly" digitaal laser stansen van brochures, commercieel drukwerk en stickervellen. Dit houdt in dat de laserbewerking plaatsvindt tijdens het transport van de gedrukte vellen, zonder dat het transport hoeft te stoppen. Optioneel is het ook mogelijk om te rillen in dwarsrichting.


Hiermee kunnen kleine tot middelgrote oplages met een minimale personele bezetting worden uitgevoerd. Niet alleen kan de PaperOne worden gebruikt ter vervanging van traditioneel stansen, maar de laser maakt het ook mogelijk om zeer gedetailleerde bewerkingen op het materiaal toe te passen. Dus snel en flexibel afwerken van drukwerk door middel van laserstansen!


Door het gebruik van een 4-assige galvo techniek wordt op elk deel van het werkbereik een zo klein mogelijke spot verkregen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.


Net als alle andere SEI lasersystemen is de SEI PaperOne 3500 door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen PaperOne 3500
Vel dikte 80 tot 400 micron
Vel formaat min. 105 x 148 mm - max 375 x 1050 mm
Geschikte materialen Papier, PET, PP, BOPP
Vermogen 150 Watt / 300 Watt / 500 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Optioneel Creasing (rillen) in dwarsrichting, stacker aan de uitvoerzijde