Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI SCRIBA

2-assige galvo markeerlaser voorzien van draaitafel met 2 tot 6 werkvlakken

SEI SCRIBA

2-assige galvo markeerlaser voorzien van draaitafel met 2 tot 6 werkvlakken

DE SEI Scriba is een ultra compact 2-assige markeerlaser voorzien van een draaitafel met 2 tot 6 werkvlakken voor het met laser markeren en graveren van metaal en thermoplastics.


Het hart van de SEI Scriba wordt gevormd door de SEI Laser3 laserbron. De zeer kleine laserspot van 25-90 micron en het galvo optiek zorgen voor een hoge kwaliteit en een hoge markeersnelheid. De dynamic beam expander zorgt er voor dat objecten met verschillende hoogten toch in focus gemarkeerd worden. Doordat de Z-as softwarematig in hoogte versteld kan worden (bereik 450 mm), kunnen ook hogere objecten snel en eenvoudig worden gemarkeerd (afmeting tot 210x210x300 mm). De SEI Scriba voldoet aan laserklasse 1. 


De SEI Scriba is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Markeren | Graveren
Beschikbare modellen SEI Scriba
Werkgebied Tot 180 x 180 mm
Laservermogen 20 Watt
Laserbron End pumped laserbron met galvo optiek - luchtgekoeld
Opties Rondgraveer module, Speciale tafel met lichtgordijn voor hoge productie