Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI PAPERONE 5000

De juiste oplossing voor het digitaal rillen en stansen van verpakkingen en drukwerk

SEI PAPERONE 5000

De juiste oplossing voor het digitaal rillen en stansen van verpakkingen en drukwerk

De SEI PaperOne 5000 is de ideale machine voor het "on the fly" rillen en digitaal laserstansen van vouwkartonnen verpakkingen, brochures, commercieel drukwerk en PaperArt. Doordat de laserbewerking plaatsvindt tijdens het transport van de gedrukte vellen, zonder te stoppen,  en de inzet van 1 of 2 lasers biedt de PaperOne 5000 een hoge productie capaciteit tot 2.500 vel per uur.


Hiermee kunnen kleine tot middelgrote oplages met een minimale personele bezetting worden uitgevoerd. De PaperOne 5000 is dan ook een perfecte vervanging voor traditioneel stansen, aangezien er geen stansmessen meer nodig zijn. Maar ook is het mogelijk om zeer gedetailleerde bewerkingen op het materiaal toe te passen.


Door het gebruik van een 4-assige galvo techniek wordt op elk deel van het werkbereik een zo klein mogelijke spot verkregen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.


Het gepatenteerde ril-systeem maakt het mogelijk om in slechts 10-15 minuten een eigen rilplaat te maken. Doordat dit off-line gebeurt kan de PaperOne gewoon blijven produceren tijdens het maken van de rilplaat.


Ook is het voor elke ril-lijn mogelijk om te bepalen of deze aan de boven of onderzijde moet komen. Zelfs combineren is geen enkel probleem. Bij drukwerk en verpakkingen geeft het laserstansen vanaf de onderzijde het beste resultaat. Met dit ril-systeem is dat geen enkel probleem! 


Net als alle andere SEI lasersystemen is de SEI PaperOne 5000 door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen PaperOne 5000
Vel formaat min. 420 x 297 mm - max. 750 x 530 mm
Vel dikte 150 - 600 micron
Geschikte materialen Papier, PET, PP, BOPP
Vermogen 150 Watt / 2x 150 Watt / 300 Watt / 2x 300 Watt / 500 Watt / 2x 500 Watt/ 800 Watt / 2x 800 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Optioneel Gepatenteerd ProCrease creasing systeem