Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI EUREKA

Klein formaat CO2 laser systeem voor snijden en markeren tot 610 x 460 mm. Met automatisch in hoogte verstelbare tafel voor objecten tot 240 mm hoog.

SEI EUREKA

Klein formaat CO2 laser systeem voor snijden en markeren tot 610 x 460 mm. Met automatisch in hoogte verstelbare tafel voor objecten tot 240 mm hoog.

Ondanks het bescheiden werkbereik van 610 x 460 mm is de SEI Eureka net als alle andere SEI lasersystemen door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. De lichte opbouw van de brug in combinatie met micro brushless motoren zorgen voor hoge snelheid en acceleratie zonder in te boeten op kwaliteit. Dit garandeert een hogere productiviteit in vergelijking met concurrerende systemen. De axiale assist air draagt bij aan het snijresultaat en zorgt voor een zichtzijde zonder rookaanslag. 

Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.

Dus geen goedkope laserbron die snel in vermogen terugloopt en een beperkte levensduur heeft, maar een laserbron van een topmerk. En keuze uit vermogens van 30 tot 150 Watt, dus ook geschikt voor het snijden van dikkere materialen.

Doordat de motorisch aangedreven werktafel in hoogte verstelbaar is, kunnen ook dikkere objecten worden gemarkeerd.

De SEI Eureka kan worden uitgerust met diverse opties, waardoor hij nog veelzijdiger inzetbaar is:

  • De optionele 3D kit maakt het mogelijk om 3D objecten te snijden, waarbij de kop in hoogte mee beweegt met het object.
  • Ook kan de SEI Eureka worden uitgerust met een dubbele snijkop, waarmee de productiviteit nog hoger ligt.
  • Met de optionele CCD-camera is de SEI Eureka ook een perfect toestel voor het contour uitsnijden of markeren van printwerk en bedrukte panelen.
  • De optionele transport band (conveyor belt) in combinatie met het afwikkelsysteem maken het mogelijk om materiaal vanaf rol te verwerken. 
  • Voor het snel kunnen wisselen van objecten kan optioneel ook gekozen worden voor een afdekkap die automatisch opent en sluit.

Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Beschikbare modellen SEI Eureka
Werkgebied 610 x 460 mm
Laservermogen 30 tot 150 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser
Max. objecthoogte 240 mm
Max. acceleratie 20 m/s² (2G)
Max. snijsnelheid 2 m/sec
Opties Diverse lenzen, CCD camera, Dual Head, 3D optie, rond graveer module, conveyor belt