Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI PACKMASTER CW

De oplossing voor het in-line aanbrengen van microperforaties,laser-scoring lijnen en vensters in flexibele verpakkingsfolie tot 1.800 mm breed.

SEI PACKMASTER CW

De oplossing voor het in-line aanbrengen van microperforaties,laser-scoring lijnen en vensters in flexibele verpakkingsfolie tot 1.800 mm breed.

De SEI PackMaster CW is ontwikkeld voor het aanbrengen van microperforaties, laserscoring (easy opening) en vensters in verpakkingsfolie voor flexible packaging met behulp van laser. Dit kan zowel in de looprichting van de folie (Web Direction) als in de dwarsrichting van de folie (CrossWeb).


Door de grote snelheid waarmee de laserstraal kan worden verplaatst, kunnen tijdens het bedrukken of lamineren van verpakkingsfolie perforatielijnen of scheurlijnen worden aangebracht. Door de precieze aansturing van het laservermogen kan exact worden bepaald hoe diep het laserstansen in de folie moet worden aangebracht, zonder aantasting van de barrière eigenschappen. Hierdoor is de SEI PackMaster ook in staat om nauwkeurig bepaalde verzwakkingen in de verpakkingsfolie aan te brengen, zodat stoom kan ontsnappen bij het opwarmen in een magnetron.


Maar ook het aanbrengen van (complexe) vensters in niet-transparante folie, direct voordat er een laminaat wordt aangebracht is perfect mogelijk. Hiermee kunnen mooie in het oog springende vensterverpakkingen worden gemaakt, alsof het product verpakt is in een papieren verpakking met een venster er in. Dus geen stansmessen en de mogelijkheid om snel te wisselen van vorm, met als groot bijkomend voordeel dat gedetailleerde vormen geen enkel probleem zijn.


De SEI PackMaster CW is een module die wordt ingebouwd in de productielijn. Het gewenste eindproduct bepaalt de positie in de lijn. Hierbij is het mogelijk om de PackMaster te integreren in zowel de flexopers, de lamineerlijn als de slitter/rewinder. Doordat dit geen standaardproduct is, maar een module afgestemd op uw workflow, is elke situatie anders.


Afhankelijk van het ontwerp kan een snelheid worden behaald tot 400 meter per minuut in CrossWeb modus.


Wij horen dan ook graag hoe u wilt innoveren met uw flexibele verpakkingen en hoe onze laser oplossingen u hierbij kunnen helpen.


Diverse modellen:

WD,

CW,

Packmaker


Packmaster 600


De SEI PackMaster CW is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen PackMaster OEM CW
Werkgebied Tot maximaal 1800 mm breed
Vermogen 150 Watt / 300 Watt / 500 Watt / 800 Watt - van 1 tot 3 lasers
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Optioneel Volledig op maat te maken met frame en aantal lasers.