Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

KUNSTSTOFFEN

Laser is de perfecte tool om kunststoffen te snijden, graveren of markeren.

KUNSTSTOFFEN

Laser is de perfecte tool om kunststoffen te snijden, graveren of markeren.

SEI Laser - lasersnijden PMMA

Laser snijden, markeren of graveren van kunststoffen is één van de meest gebruikte toepassingen. Door de zeer kleine diameter van de laserstraal zijn scherpe binnenhoeken en kleine details perfect te realiseren bij het lasersnijden van kunststoffen, iets wat met bijvoorbeeld frezen niet mogelijk is door de diameter van de frees. Doordat er bij het snijden met laser geen verspaning plaatsvindt, kan er bovendien schoner worden gewerkt.

Een ander groot voordeel van de lasertechniek is dat bij diverse materialen, waaronder acrylaat, de randen direct glanzend zijn afgewerkt. Nabewerking of vlampolijsten is dus niet nodig. 

Voor het maken van lichtbakken of Light Guide Panels (LGP) kunnen onze laser machines perfect worden ingezet. Kijk daarvoor onder Markten bij LED Panelen.

Voor het snijden, markeren en graveren van kunststoffen met laser bieden wij een groot aantal systemen, variërend van X/Y lasersystemen met een bereik van 41x60 cm tot 200x400 cm met laservermogens van 30 tot 1.500 Watt. Maar ook Galvo lasersystemen om snel te kunnen markeren.

Brochure aanvragen?

Klik hier

Aanbevolen voor kunststoffen