Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI FLEXI DENIM

Het revolutionaire systeem voor het bewerken van denim en jeans

SEI FLEXI DENIM

Het revolutionaire systeem voor het bewerken van denim en jeans

Bij het aanbrengen van een stonewash of ander verouderingsproces op spijkerbroeken wordt gebruikt gemaakt van chemicaliën of zandstralen. Doordat er ook veel water nodig is voor het achteraf wassen is dit een tijdrovend en milieuvervuilend procedé. 


Met de SEI Flexi Denim lasers kunnen jeans, maar ook leer en kunstleer op een milieuvriendelijke manier door middel van laserwash  worden voorzien van elk gewenst patroon. Het is dan ook heel eenvoudig om het effect sterker toe te passen, zodat de broek er ouder uitziet. Nabehandelen is niet nodig. De zeer hoogwaardige 4-assige galvo techniek zorgt er voor dat er een echt 3D effect wordt aangebracht op de kleding.


Door de meegeleverde SEI Icaro Denim software is dit heel eenvoudig aan te passen. Maar ook personaliseren van kleding is mogelijk. Zelfs een foto op een spijkerbroek is mogelijk!


Afhankelijk van het model kan een productiviteit worden behaald van 170 broeken per uur!


De SEI Flexi Denim-serie is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen Flexi Denim T | Flexi Denim 2T | Flexi Denim 2M | Flexi Denim 2TM
Mogelijkheden Enkele vaste tafel | Dubbele wisseltafel | Enkele vaste tafel en dubbele mannequin | Dubbele wisseltafel en dubbele mannequin
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek