Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI LASER3

Een compleet markeer lasersysteem voor metalen en thermoplastics in een zeer compacte module. 

SEI LASER3

Een compleet markeer lasersysteem voor metalen en thermoplastics in een zeer compacte module. 

De SEI Laser3 is een compleet markeer lasersysteem in een zeer compacte module. De Laser3 zit geïntegreerd in diverse SEI markeer lasermachines, zoals de SEI G8 en de SEI Scriba, maar kan ook gebruikt worden voor het leveren van een maatwerk systeem of worden ingebouwd in een bestaande machine.


De meegeleverde SEI Icaro software kenmerkt zich door een grote flexibiliteit en kan worden geïntegreerd in een automatische workflow, waarbij de bestanden automatisch uit een database kunnen worden opgehaald.


De SEI Laser3 beschikt over een zeer kleine laserspot van 25-90 micron en het galvo optiek zorgen voor een hoge kwaliteit en een hoge markeersnelheid. Objecten met verschillende hoogte kunnen door de "dynamic focus shifting" perfect in focus worden gemarkeerd. Optioneel kan er gekozen worden voor een CCD camera, die via de scanhead paskruizen kan detecteren voor extreem nauwkeurige verwerking.


Ook "Marking on the fly",  dus het bewerken van objecten tijdens het transport, behoort tot de mogelijkheden van de Laser3.


De SEI Laser3 is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.Meer weten?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Markeren | Graveren
Werkgebied 60x60 mm tot 220x220 mm
Laservermogen 12 Watt en 20 Watt
Laserbron End pumped laserbron met galvo optiek - luchtgekoeld
Opties CCD-camera, inbouw in bestaande machine, maatwerk machine