Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI GIOTTO

Een compleet CO2 snij en graveer en markeer lasersysteem in een compacte module met een medium werkbereik. 

SEI GIOTTO

Een compleet CO2 snij en graveer en markeer lasersysteem in een compacte module met een medium werkbereik. 

De SEI Giotto is een compleet snij, graveer en markeer lasersysteem in een compacte module. De Giotto zit geïntegreerd in diverse SEI lasermachines, maar kan ook gebruikt worden voor het leveren van een maatwerk systeem of worden ingebouwd in een bestaande machine.


Afhankelijk van de toepassing en het gewenste werkbereik kan er een keuze worden gemaakt uit diverse optische configuraties en laservermogens. De SEI Icaro software kenmerkt zich door een grote flexibiliteit en kan worden geïntegreerd in een automatische workflow, waarbij de bestanden automatisch uit een database kunnen worden opgehaald.


De SEI Giotto laser is een 3-assige laser met een medium werkbereik tot ongeveer 60x60 cm en koppelt een kleine laserstraal aan een zeer dynamisch optiek en daardoor een hoge verplaatsingssnelheid. Optioneel kan er gekozen worden voor een CCD camera, die via de scanhead paskruizen kan detecteren voor extreem nauwkeurige verwerking.

In vergelijking met de SEI i-Scan heeft de SEI Giotto een kleiner werkbereik met dezelfde straaldiameter, maar heeft door het kleinere optiek (Hi30 of Hi50) wel een hogere dynamiek.


Ook "Marking on the fly",  dus het bewerken van objecten tijdens het transport, behoort tot de mogelijkheden van de Giotto iScan.


De SEI Giotto is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.Meer weten?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Werkgebied tot 600x600 mm
Laservermogen 80 en 150 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Opties CCD-camera, inbouw in bestaande machine, maatwerk machine