Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

VOUWKARTON VERPAKKINGEN

Laserstansen en rillen van vouwkarton verpakkingen, ultieme flexibiliteit en ongekende mogelijkheden.

VOUWKARTON VERPAKKINGEN

Laserstansen en rillen van vouwkarton verpakkingen, ultieme flexibiliteit en ongekende mogelijkheden.

Vouwkarton verpakking

Bij vouwkarton verpakkingen is de trend duidelijk merkbaar naar kleinere oplagen, mede door de hoge kwaliteit van het digitaal drukken. Om de aandacht van de gebruiker te trekken wordt er steeds meer ingespeeld op regelmatige aanpassing van het ontwerp, maar ook de vorm van de doos.

Laserstansen of lasersnijden biedt hiervoor een uitstekende oplossing. Door gebruik te maken van 1 of meerdere galvo lasers kunnen de bedrukte vellen tijdens het papiertransport worden gestanst en gerild en worden. Op een snelle en flexibele manier kunnen vouwkarton doosjes in elke vorm en elk formaat worden geproduceerd. 

Het aanbrengen van fijne detailleringen met laser geeft een extra dimensie aan uw verpakkingen. Maar ook het uitstansen van een afwijkende naam of patroon geeft een meerwaarde. En met het gepatendeerde rilsysteem van de PaperOne 5000 kunnen ook perfecte mechanische rillen worden aangebracht. 

Groot voordeel is bovendien dat er niet meer hoeft te worden geïnvesteerd in stansmessen, opslag van stansmessen en dat er geen wachttijd meer is totdat de stansmessen zijn gemaakt.

Voor het produceren van vouwkarton verpakkingen met laser bieden wij een aantal specifiek voor deze toepassing ontwikkelde systemen, de meesten gebaseerd op de galvo lasertechniek.  Als producent van vouwkarton verpakkingen kunt u niet zonder de toegevoegde waarde van onze SEI lasersystemen.

Brochure aanvragen?

Klik hier

  • Joep Hoffmans - Yart Factory

    Joep Hoffmans - Yart Factory

    Yart Factory en Point to Paper werken voor drukkerijen in heel Europa. Om de kwaliteit te leveren die klanten vragen is het belangrijk dat de leverancier van de lasersystemen perfecte lasersystemen en optimale ondersteuning biedt. Aan die hoge eisen voldoet de combinatie SEI Laser en Tripa Converting Solutions.