Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI PACKMASTER WD

De oplossing voor het in-line aanbrengen van microperforaties en scoring-lijnen in flexibele verpakkingsfolie tot 1.600 mm breed.

SEI PACKMASTER WD

De oplossing voor het in-line aanbrengen van microperforaties en scoring-lijnen in flexibele verpakkingsfolie tot 1.600 mm breed.

De SEI PackMaster WD is ontwikkeld voor het aanbrengen van microperforaties en scheurlijnen (laser-scoring) in verpakkingsfolie voor flexible packaging met behulp van laser.


Doordat elke module is voorzien van een eigen laserbron kan het laservermogen zeer nauwkeurig worden aangestuurd. Hierdoor kan de diepte waarmee de laserstraal in het materiaal doordringt exact worden gestuurd. Dit zorgt er voor dat de barrière eigenschappen van de verpakkingsfilm niet worden aangetast. 


De SEI PackMaster WD is een module die wordt ingebouwd in de productielijn. Het gewenste eindproduct bepaalt de positie in de lijn. Hierbij is het mogelijk om de PackMaster WD te integreren in zowel de flexopers, de lamineerlijn als de slitter/rewinder. Doordat dit geen standaardproduct is, maar een module afgestemd op uw workflow, is elke situatie anders.


Afhankelijk van het ontwerp kan een snelheid van 500 meter per minuut in WebDirection worden gehaald. De lasermodules hebben de mogelijkheid om de zijdelingse beweging van het web te volgen.

.

Wij horen graag hoe u wilt innoveren met uw flexibele verpakkingen en hoe onze laser oplossingen u hierbij kunnen helpen!


De SEI PackMaster WD is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen PackMaster OEM WD
Werkgebied Tot maximaal 1600 mm breed
Vermogen 150 Watt / 300 Watt / 500 Watt - meerdere lasermodules mogelijk
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Optioneel Volledig op maat te maken met frame en aantal lasers.