Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

POLYESTER


POLYESTER


SEI Laser - Polyester

Polyester laat zich perfect snijden met laser. Voor polyester stoffen wordt laser veel gebruikt om patronen te snijden, maar ook voor technisch textiel wordt laser veel ingezet. 

Het grote voordeel is dat er sprake is van een contactloos en nauwkeurig procedé, waarbij er geen contact is met het textiel. Hierdoor kunnen ook dunne polyester stoffen perfect worden gesneden met laser. Bijkomend voordeel is dat de randen gelijk versmolten zijn en dus niet gaan rafelen.

Tevens wordt laser veel gebruikt voor het snijden van polyester film. Door de kleine radius kan heel precies worden gesneden, zoals bijvoorbeeld voor toetsenborden van machines. Ook graveren en markeren van polyester met laser behoort tot de mogelijkheden.

SEI Laser biedt een breed aanbod laser machines voor het snijden, markeren en graveren van polyester, zowel stoffen als film. Zowel systemen met een vast bed, maar ook met een conveyor systeem, waarmee polyester stof kan worden getransporteerd na het snijden. Hiermee kunnen ook vormen worden gesneden die veel groter zijn als het werkbereik van de laser machine.

Uw materiaal testen?

Klik hier