Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI LASERONE

Een compleet CO2 snij en graveer en markeer lasersysteem met een groot werkbereik. 

SEI LASERONE

Een compleet CO2 snij en graveer en markeer lasersysteem met een groot werkbereik. 

De SEI LaserOne is een compleet galvo lasersysteem met een groot werkbereik en een kleine laserspot voor het snijden, graveren en markeren van een grote verscheidenheid aan materialen. De LaserOne zit geïntegreerd in diverse SEI lasermachines, waaronder de PaperOne 3500 en de PaperOne 5000 maar kan ook gebruikt worden voor het leveren van een maatwerk systeem of perfect worden geïntegreerd in een bestaand roll-to-roll systeem of afwerkingsmachine.


Afhankelijk van de toepassing en het gewenste werkbereik kan er een keuze worden gemaakt uit diverse optische configuraties en laservermogens. De SEI Icaro software kenmerkt zich door een grote flexibiliteit en kan worden geïntegreerd in een automatische workflow, waarbij de bestanden automatisch uit een database kunnen worden opgehaald.


De SEI LaserOne is een 4-assige laser en beschikt door het Hi50 optiek over een groot werkbereik en een zeer kleine laserspot. Optioneel kan er gekozen worden voor een CCD camera, die via de scanhead paskruizen kan detecteren voor extreem nauwkeurige verwerking.


Ook "Marking on the fly",  dus het bewerken van objecten tijdens het transport, behoort tot de mogelijkheden van de LaserOne. Door meerdere LaserOne modules te combineren kan een grote werkbreedte worden verkregen.


De SEI LaserOne is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.Meer weten?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Laservermogen 150 tot 800 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Opties CCD-camera, inbouw in bestaande machine, maatwerk machine