Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI I-SCAN

Een compleet CO2 snij en graveer en markeer lasersysteem in een compacte module met een groot werkbereik. 

SEI I-SCAN

Een compleet CO2 snij en graveer en markeer lasersysteem in een compacte module met een groot werkbereik. 

De SEI i-Scan is een compleet snij, graveer en markeer lasersysteem in een compacte module. De i-Scan zit geïntegreerd in diverse SEI lasermachines, maar kan ook gebruikt worden voor het leveren van een maatwerk systeem of worden ingebouwd in een bestaande machine.


Afhankelijk van de toepassing en het gewenste werkbereik kan er een keuze worden gemaakt uit diverse optische configuraties en laservermogens. De SEI Icaro software kenmerkt zich door een grote flexibiliteit en kan worden geïntegreerd in een automatische workflow, waarbij de bestanden automatisch uit een database kunnen worden opgehaald.


De SEI i-Scan is een 3-assige laser en beschikt door de grote spiegels over een zeer groot werkbereik tot maximaal 2x2 meter en dankzij de hoogwaardige optische componenten heeft de i-Scan een zeer kleine laserspot gecombineerd met een groot werkbereik. Optioneel kan er gekozen worden voor een CCD camera, die via de scanhead paskruizen kan detecteren voor extreem nauwkeurige verwerking.

In vergelijking met de SEI Giotto heeft de SEI i-Scan een groter werkbereik met dezelfde straaldiameter, maar is door de grotere spiegels wel fractioneel langzamer in de dynamiek.


Ook "Marking on the fly",  dus het bewerken van objecten tijdens het transport, behoort tot de mogelijkheden van de Giotto i-Scan.


De SEI i-Scan is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.Meer weten?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Werkgebied 450x450 mm tot 750x750 mm (optioneel 2.000x2.000 mm)
Laservermogen 150 tot 500 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Opties CCD-camera, inbouw in bestaande machine, maatwerk machine