Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI G8

2-assige galvo markeerlaser voor het markeren van metalen en thermoplastics.

SEI G8

2-assige galvo markeerlaser voor het markeren van metalen en thermoplastics.

De SEI G8 is een ultra compact 2-assige markeerlaser voor het met laser markeren en graveren van metaal en kunststof.


Het hart van de SEI G8 laser wordt gevormd door de SEI Laser3 laserbron. De zeer kleine laserspot van 25-90 micron en het galvo optiek zorgen voor een hoge kwaliteit en een hoge markeersnelheid. Objecten met verschillende hoogte kunnen perfect in focus worden gemarkeerd door de ingebouwde beam expander. Doordat de Z-as softwarematig in hoogte verstelbaar is (bereik 300 mm), kunnen ook hogere objecten snel en eenvoudig worden gemarkeerd.


Het vlak in de machine waarop objecten kunnen worden geplaatst is 450 x 450 mm, maar omdat de zijpanelen kunnen worden geopend, kunnen ook grotere objecten worden voorzien van een markering. De SEI G8 voldoet aan laserklasse 1. 


De SEI G8 is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Markeren | Graveren
Beschikbare modellen SEI G8
Werkgebied Tot 180 x 180 mm
Laservermogen 20 Watt
Laserbron End pumped laserbron met galvo optiek - luchtgekoeld
Opties Rondgraveer module, CCD-camera