Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI DRAGON

Klein formaat CO2 laser systeem voor snijden en markeren tot 700 x 500 mm.


SEI DRAGON

Klein formaat CO2 laser systeem voor snijden en markeren tot 700 x 500 mm.


Ondanks het bescheiden werkbereik van 700 x 500 mm is de SEI Dragon net als alle andere SEI lasersystemen door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. De lichte opbouw van de brug in combinatie met micro brushless motoren zorgen voor hoge snelheid en acceleratie zonder in te boeten op kwaliteit. Dit garandeert een hogere productiviteit in vergelijking met concurrerende systemen. De axiale assist air draagt bij aan het snijresultaat en zorgt voor een zichtzijde zonder rookaanslag. 


Het camera systeem voor automatische positiecorrectie vindt zijn oorsprong in de grote industriële systemen. Het onderscheidt zich in zijn excellente nauwkeurigheid en eenvoud in gebruik. 


Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Dus geen goedkope laserbron die snel in vermogen terugloopt en een beperkte levensduur heeft, maar een laserbron van een topmerk. En keuze uit vermogens van 30 tot 150 Watt, dus ook geschikt voor het snijden van dikkere materialen.


Met de optionele CCD-camera is de SEI Dragon het ideale toestel voor het contour uitsnijden en markeren van printwerk en bedrukte panelen. 


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Beschikbare modellen SEI Dragon
Werkgebied 700 x 500 mm
Laservermogen 30 tot 150 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser
Max. objecthoogte 25 mm
Max. acceleratie 20 m/s² (2G)
Max. snijsnelheid 2 m/sec
Opties Diverse lenzen, CCD camera