Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI MATRIX TEXTILE

Ons topmodel galvo laser systeem voor textiel, voor het snijden en markeren van stoffen tot 2 meter breed.

SEI MATRIX TEXTILE

Ons topmodel galvo laser systeem voor textiel, voor het snijden en markeren van stoffen tot 2 meter breed.

Ons topmodel galvo laser systeem voor textiel, speciaal ontwikkeld voor het met laser snijden en markeren van stoffen tot 2 meter breed.


De Matrix Textile is voorzien van een 4-assig SEI i-Scan galvosysteem, waarbij via een conveyorbelt textiel van rol naar rol horizontaal worden verplaatst. Tijdens het transport wordt ("On the fly" of door middel van Start/Stop) de stof gesneden of gemarkeerd. Naast het zeer snel met laser snijden van onderdelen uit stoffen, geeft het markeren van velours en fluweel met laser een absolute meerwaarde.


Doordat het textiel van rol naar rol wordt getransporteerd en niet hoeft te stoppen voor de laserbewerking kan een hoge productiecapaciteit worden behaald. De SEI Matrix Textile snijdt textiel tot 3x sneller als andere lasersystemen.


De SEI Matrix Textile is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen SEI Matrix Textile 1600 | SEI Matrix Textile 2000
Werkgebied Tot 1.600 mm breed | Tot 2.000 mm breed
Vermogen 300 Watt | 500 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser
Optioneel Unwinder unit, rewinder unit, CCD-camera