Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI PAPERONE

Digitaal laserstansen en rillen van verpakkingen en drukwerk tot B1 formaat

SEI PAPERONE

Digitaal laserstansen en rillen van verpakkingen en drukwerk tot B1 formaat

De SEI PaperOne serie biedt de perfecte oplossing voor het "on the fly" rillen en laserstansen van vouwkartonnen verpakkingen, brochures, commercieel drukwerk, stickervellen en PaperArt. Doordat de laserbewerking plaatsvindt tijdens het transport van de gedrukte vellen, zonder te stoppen,  en de inzet van 1 of meerdere lasers biedt de PaperOne een hoge productie capaciteit tot 2.500 vel per uur.


De PaperOne is zeer geschikt voor kleine tot middelgrote oplages die met een minimale personele bezetting kunnen worden uitgevoerd. Door gebruik van lasers volgt de PaperOne een volledig digitale workflow en kan perfect met uw CMS systeem gekoppeld worden. Omdat er geen stansmessen meer nodig zijn, biedt de PaperOne ook een perfecte vervanging voor traditioneel stansen. Daarnaast is het mogelijk om zeer gedetailleerde bewerkingen op het materiaal toe te passen.


Door het gebruik van een 4-assige galvo techniek wordt op elk deel van het werkbereik een zo klein mogelijke spot verkregen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.


Naast het aanbrengen van vouwlijnen met behulp van de laser, biedt SEI het gepatenteerde Origami ril-systeem om snel eigen rilplaten te maken. Doordat dit off-line gebeurt kan de PaperOne gewoon blijven produceren tijdens het maken van de rilplaat. De Origami kan zowel male als female rilplaten maken tot B1-formaat. De rilpaten kunnen na het voltooien van de opdracht worden bewaard en later weer worden gebruikt.


De Paperone is beschikbaar in drie formaten, te weten:

PaperOne 3500 - Max. 375 X 1050mm

PaperOne 5000 - Max. 750 X 535mm (B2 papier)

PaperOne 7000 - Max. 1120 X 760mm (B1 papier)


Net als alle andere SEI lasersystemen is de SEI PaperOne 5000 door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

  • Joep Hoffmans - Yart Factory

    Joep Hoffmans - Yart Factory

    Yart Factory en Point to Paper werken voor drukkerijen in heel Europa. Om de kwaliteit te leveren die klanten vragen is het belangrijk dat de leverancier van de lasersystemen perfecte lasersystemen en optimale ondersteuning biedt. Aan die hoge eisen voldoet de combinatie SEI Laser en Tripa Converting Solutions.