Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI PAPERONE 7000

Digitaal rillen en laserstansen van verpakkingen en drukwerk tot B1 formaat

SEI PAPERONE 7000

Digitaal rillen en laserstansen van verpakkingen en drukwerk tot B1 formaat

De SEI PaperOne 7000 is de perfecte oplossing voor het "on the fly" rillen en digitaal laserstansen van vouwkartonnen verpakkingen, brochures, commercieel drukwerk en PaperArt. Doordat de laserbewerking plaatsvindt tijdens het transport van de gedrukte vellen, zonder te stoppen,  en de inzet van 1, 2 of 3 lasers biedt de PaperOne 7000 een hoge productie capaciteit tot 2.500 vel per uur.


Hiermee kunnen kleine tot middelgrote oplages met een minimale personele bezetting worden uitgevoerd. De PaperOne 7000 is dan ook een perfecte vervanging voor traditioneel stansen, aangezien er geen stansmessen meer nodig zijn. Maar ook is het mogelijk om zeer gedetailleerde bewerkingen op het materiaal toe te passen.


Door het gebruik van een 4-assige galvo techniek wordt op elk deel van het werkbereik een zo klein mogelijke spot verkregen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.


Het gepatenteerde Origami ril-systeem maakt het mogelijk om snel eigen rilplaten te maken. Doordat dit off-line gebeurt kan de PaperOne 7000 gewoon blijven produceren tijdens het maken van de rilplaat. Origami kan zowel male als female rilplaten maken tot B1-formaat. De rilpaten kunnen na het voltooien van de opdracht worden bewaard en later weer worden gebruikt.


Ook is het voor elke ril-lijn mogelijk om te bepalen of deze aan de boven of onderzijde moet komen. Zelfs combineren is geen enkel probleem. Bij drukwerk en verpakkingen geeft het laserstansen vanaf de onderzijde het beste resultaat. Met dit ril-systeem is dat geen enkel probleem! 


Net als alle andere SEI lasersystemen is de SEI PaperOne 7000 door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen PaperOne 7000
Vel formaat min. 500 x 350 mm - max. 1120 x 760 mm
Vel dikte 200 - 1.800 micron
Geschikte materialen Papier, PET, PP, BOPP
Vermogen 300 Watt | 500 Watt | 800 Watt
Aantal lasers 1, 2 of 3 lasers
Laserbron CO2 "sealed off" laser met galvo optiek
Optioneel Gepatenteerd Origam 3D creasing systeem
  • Joep Hoffmans - Yart Factory

    Joep Hoffmans - Yart Factory

    Yart Factory en Point to Paper werken voor drukkerijen in heel Europa. Om de kwaliteit te leveren die klanten vragen is het belangrijk dat de leverancier van de lasersystemen perfecte lasersystemen en optimale ondersteuning biedt. Aan die hoge eisen voldoet de combinatie SEI Laser en Tripa Converting Solutions.