Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

LEER


LEER


SEI Laser - Leer - snijden met laser

Lasersnijden en lasergraveren van leer biedt fantastische mogelijkheden!

In de schoenindustrie wordt het snijden van leer veelvuldig toegepast om zeer fijne details te kunnen aanbrengen. De kleine diameter van de laserstraal biedt mogelijkheden die op geen andere manier haalbaar zijn. De galvo techniek zorgt bovendien voor een zeer snelle verwerking. Maar ook voor andere producten van leer, zoals koffers, tassen, riemen, sleutelhangers, portemonnees, armbanden, kleding, lederen schorten, schoenen, tassen, bekleding van meubels, etc is een laser machine de beste oplossing.

Doordat er geen contact is tussen de laserstraal en het leer, is er geen sprake van messen die slijten. Dus elke keer een perfect resultaat.

Naast natuurlijk leer kan ook suède, nappaleer, alcantara, nubuck en synthetisch leer (mits PVC-vrij) uitstekend met laser worden gesneden en gegraveerd. 

De SEI Lasersystemen zijn machines die bij uitstek geschikt zijn voor het met laser snijden en graveren van leer door de zeer kleine laserspot en het hoge vermogen. Hierdoor kan er een hoge productiesnelheid worden gehaald met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Dus als het gaat om het lasersnijden en lasergraveren is een SEI laser machine altijd de beste keuze!

Uw materiaal testen?

Klik hier