Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI FLEXI 1300 CONVEYOR

Maximale productiviteit voor het snijden en markeren van materiaal op rol tot 1,3 meter breed.

SEI FLEXI 1300 CONVEYOR

Maximale productiviteit voor het snijden en markeren van materiaal op rol tot 1,3 meter breed.

De Flexi 1300 Conveyor is speciaal ontwikkeld om efficient en met hoge kwaliteit materialen vanaf rol te kunnen snijden, markeren en graveren.


Het hart van de Flexi 1300 Conveyor is de SEI iScan. Dit 4-assige galvosysteem zorgt ervoor dat de laserstraal razendsnel en met constante focussering het materiaal kan bewerken.


De metalen transportband zorgt er voor dat het materiaal door de machine wordt verplaatst. Tijdens het transport wordt ("On the fly" of door middel van Start/Stop) het materiaal gesneden of gemarkeerd. Naast het zeer snel met laser snijden van onderdelen uit stoffen, behoort ook het markeren van velours en fluweel met laser tot de mogelijkheden. Doordat het textiel niet hoeft te stoppen en er geen brug met snijkop hoeft te worden verplaatst wordt een hoge productiviteit behaald. De SEI Matrix Textile snijdt textiel tot 3x sneller als andere lasersystemen.


Te verwerken materialen: natuurlijk en synthetisch textiel, TPU, technisch textiel

Sectoren: automotive, airbag, filters, rubber pakkingen, ventilatiekanalen, sportkleding, schoeisel


De SEI Flexi 1300 Conveyor is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen SEI Flexi 1300 Conveyor
Werkgebied Tot 1.300 mm breed
Vermogen 150 Watt |300 Watt | 400 Watt | 500 Watt | 800 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser
Optioneel Unwinder unit, winder unit, CCD-camera