Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI MATRIX BLU

Ons topmodel galvosysteem, voor het maken van LED panelen tot 2 meter breed

SEI MATRIX BLU

Ons topmodel galvosysteem, voor het maken van LED panelen tot 2 meter breed

Ons topmodel galvosysteem, speciaal ontwikkeld voor het maken van LED lichtpanelen tot 2 meter breed.


De Matrix BLU is voorzien van een 4-assig SEI i-Scan galvosysteem, waarbij de gegoten acrylaat panelen via een transportband horizontaal worden verplaatst. Tijdens het transport wordt ("On the fly") het acrylaat voorzien van een markeringspatroon. Dit patroon is volledig afgestemd op de dikte van het acrylaat en de karakteristieken van de gebruikte LED's. Doordat het materiaal niet hoeft te stoppen kan een productiecapaciteit tot 35 m2 per uur worden behaald.


Hierdoor wordt een optimale lichtopbrengst behaald en de meest gelijkmatige lichtverdeling over de gehele oppervlakte van de plaat, zelfs bij een lichtbak plaat van 2 x 3 meter.


De SEI Matrix BLU is door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Beschikbare modellen SEI Matrix BLU
Werkgebied Tot 2.000 mm breed
Vermogen 300 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser
Optioneel Invoertafel, CCD-camera