Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI PERSONAL BRAVO

Groot formaat CO2 laser systeem tot 2.000 x 3.000 mm, waarbij de laserbron op de brug is geplaatst. De SEI Personal Bravo beschikt over een snijkop en een galvo kop, om zowel snel te kunnen snijden en markeren.

SEI PERSONAL BRAVO

Groot formaat CO2 laser systeem tot 2.000 x 3.000 mm, waarbij de laserbron op de brug is geplaatst. De SEI Personal Bravo beschikt over een snijkop en een galvo kop, om zowel snel te kunnen snijden en markeren.

De SEI Personal Bravo is een groot formaat CO2 laser systeem met een werkbereik van 1.550 mm x 2.000 mm tot tot 2.000 x 3.100 mm, waarbij de laserbron op de brug is geplaatst.


De Personal Bravo van SEI is werkelijk uniek. Er is hier gekozen voor een hybride combinatie van twee systemen in één machine. De in hoogte aangestuurde snijkop zorgt voor het snijden van de contouren. De plaatsing van de laser op de brug garandeert hierbij een zelfde snede over het gehele werkoppervlak. Daarnaast zorgt de galvo kop (=spiegelkop) voor het extreem snel markeren. Markeren met een snijkop is een tijdrovende klus, met de galvo kop is dit een kwestie van seconden. 

Deze combinatie maakt de Personal Bravo bij uitstek geschikt voor het maken van stansmessen of kapvormen uit houten of kunststof panelen.


Net als alle andere SEI lasersystemen is de Personal Bravo door SEI Laser ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, elektronica, de optische delen en de software worden in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Beschikbare modellen SEI Personal Bravo 1520 | SEI Personal Bravo 1531 | SEI Personal Bravo 2031
Werkgebied 1.550 x 2.000 mm | 1.550 x 3.100 mm | 2.000 x 3.100 mm
Laservermogen 300 tot 800 Watt
Laserbron CO2 "sealed off" laser
Max. objecthoogte 120 mm
Herhalingsnauwkeurigheid +/- 0,02 mm
Max. snijsnelheid | Max. markeersnelheid 0,5 m/sec | 3 m/sec
Opties Diverse lenzen, diverse ondergronden voor het bed, Floating head voor maken van de houten stansmes platen, conveyor, 3D optie