Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

VISUAL COMMUNICATIONS & SIGN

Veelzijdige lasersystemen voor al uw reclame uitingen

VISUAL COMMUNICATIONS & SIGN

Veelzijdige lasersystemen voor al uw reclame uitingen

Backlight abri peesdoek

De signindustrie biedt haar klanten de kracht van visuele communicatie: van verlichte signs tot bewegwijzering, van displays voor POP/POS tot letters uit acrylaat, van interieurontwerp tot mode, van vlaggen of grootschalige softbanners, tot de creatie van van promotieartikelen uit hout, metaal, golfkarton, en papier (etiketten, stickers, brochures, wenskaarten, flyers...).

De flexibiliteit van lasertechnologie stelt u in staat de verschillende materialen te verwerken met één systeem. Laser snijden is een contactloos proces en door de zeer kleine laserstraal in onze systemen kunnen zeer fijne detailleringen worden aangebracht. Omdat er geen sprake is van messen die bot worden blijft de kwaliteit van het verwerkte product constant, zowel bij serieproductie als bij kleine productiebatches. De afwerking van de snijrand draagt bij aan de aantrekkingskracht en de kwaliteit van het product. SEI Laser biedt, dankzij het brede aanbod lasersystemen, de best geschikte oplossing voor een ongelooflijke, emotionele, nuttige en gepersonaliseerde communicatie.

Laat uw creativiteit de vrije loop!


Wij bieden een groot schala aan lasersystemen waardoor wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Van kleine systemen voor graveren, procuctiemachines voor snijden of dot-etsing van acrylaat (backlight) tot 3,2 meter brede systemen voorzien van een conveyor systeem (transportband) voor het snijden van vlaggen, beachflags, tafelvlaggen, banners, sportkleding, etc. .

Een CCD camera zorgt daarbij voor de juiste herkenning van de meegeprinte paskruizen. Hierdoor wordt het te snijden contour aangepast aan de print op het substraat. Bij kunststof textielen zoals polyesther is er bovendien het voordeel dat de randen direct mooi zijn versmolten, zodat ze niet gaan rafelen.

Meer informatie?

Klik hier