Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

VISUAL COMMUNICATIONS & SIGN

Contactloos en snel snijden van vlaggen en bedrukt kunststof met laser.

VISUAL COMMUNICATIONS & SIGN

Contactloos en snel snijden van vlaggen en bedrukt kunststof met laser.

SEI Laser - technisch textiel

Doordat het laser snijden een contactloos proces is en de laserstraal in onze systemen zeer klein is, is er geen sprake van messen die bot worden en kunnen fantastische detailleringen worden aangebracht. 

Voor vlaggenstoffen bieden wij systemen met een conveyor systeem (transportband) tot 3,2 meter breed, waardoor digitaal geprinte stof snel en eenvoudig kan worden verwerkt tot vlaggen, beachflags, tafelvlaggen, banners, sportkleding, etc.

Doordat er geen contact is met het textiel, kunnen zelfs de dunste stoffen perfect worden gesneden.

De optionele CCD camera zorgt daarbij voor de juiste herkenning van de meegeprinte paskruizen. Hierdoor wordt het te snijden contour aangepast aan de vervorming van het doek. Bij kunststof doek is er bovendien het voordeel dat de randen in de meeste gevallen direct mooi zijn versmolten, zodat ze niet rafelen.

Maar ook bedrukte kunststof platen kunnen perfect met onze SEI lasersystemen worden uitgesneden. Ook hierbij zorgt de CCD camera voor herkenning van de paskruizen, zodat het snijcontour aangepast wordt aan de positie, rotatie en vervorming van de afbeelding.

Meer informatie?

Klik hier