Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button

SEI NRG-L GEBRUIKT LASER SYSTEEM

Informeer naar de beschikbaarheid!

SEI NRG-L GEBRUIKT LASER SYSTEEM

Informeer naar de beschikbaarheid!

Regelmatig hebben wij door inruil de beschikking over gebruikte industriële lasersnijmachines. Deze altijd bij ons in onderhoud geweest, waardoor wij de historie door en door kennen. De machines worden grondig onderzocht en voorzien van nieuwe onderdelen en soft- en firmware upgrades zodat ze weer prima kandidaten vormen voor een tweede ronde. Deze specifieke machine is onlangs voorzien van een volledig gereviseerde laserbron en kan dus weer jaren mee. 


De SEI NRG-L laser is een groot formaat CO2 laser systeem voor snijden en markeren met een werkbereik van 2.000 x 1.500 mm. 
De SEI NRG-L is een lasersnijder uitgevoerd met 4 robuuste servo motoren voor het verplaatsen van de brug en een servomotor voor het verplaatsen van de snijkop. Hierdoor beschikt deze laser over een hoge dynamiek en snijsnelheid en is hij breed inzetbaar voor het snijden, markeren en graveren van een groot aantal materialen.
De NRG-L beschikt over een de tafel geïntegreerde rookgasafzuiging voor een efficiënte afvoer van de rookgassen. Op de brug is bovendien een optisch veiligheidssysteem aanwezig, waardoor een aparte inloopbeveiliging niet nodig is.
Door de onderstaande opties is de SEI NRG-L nog breder inzetbaar:

  • Rofin 250 Watt CO2 laserbron
  • CCD-camera voor het herkennen van paskruizen
  • Meerdere snijkoppen beschikbaar


Net als alle andere SEI lasersnijmachines is deze tweedehands NRG-L 1520 ontworpen als hoogwaardig industrieel lasersysteem. Zowel de mechanica, electronica, de optische delen en de software zijn in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Door uitsluitend gebruik te maken van de beste laserbronnen in de markt, ontstaat een lasersysteem dat garant staat voor vele jaren intensief gebruik in een productie omgeving.


Wacht dus niet te lang en neem snel contact met ons op.


Meer informatie?

Klik hier

Technische gegevens

Toepassing Snijden | Markeren | Graveren
Werkgebied Afhankelijk van de beschikbaarheid
Laservermogen Afhankelijk van de beschikbaarheid
Laserbron CO2 "sealed off" laser
Max. Objecthoogte 70 mm
Max. Acceleratie 10 m/s² (2G)
Max. snijsnelheid 1000 mm/sec