Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Sport textiel
  • 13 februari 2024

Bezoek ons op FESPA | X-WAVE Conveyor

Bezoekt u de FESPA? Breng dan zeker een bezoek op de op de ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐— ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ ๐—ช๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ stand, ๐Ÿญ๐Ÿญ๐—”๐Ÿฎ๐Ÿญ, waar we samen met SEI het jongste exemplaar uit de SEI Laser renstal, de ๐—ซ-๐—ช๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜†๐—ผ๐—ฟ demonstreren.

De analogie met renpaarden doet deze machine recht; Door de speciale opbouw van het systeem laat deze machine de competitie ver achter zich! Tijdens de livedemonstraties tonen we de mogelijkheden van het snelste professionele lasersysteem voor het snijden van bedrukte als gekleurde, organische en technische textiel. Een unieke harmonie tussen precisie, kwaliteit en hoge prestaties.

De SEI X-Wave Conveyor kan worden uitgerust met diverse opties, waardoor hij nog veelzijdiger inzetbaar is:

  • Voor het snijden en registreren van bedrukte stoffen zijn er twee onafhankelijke vision-systemen beschikbaar: de line-scan camera en de paskruis camera gemonteerd op de lasersnijkop.
  • Unwinder voor het werken met textiel vanaf de rol.
  • Bundel stacker, een gepatenteerd systeem waarbij de uitgesneden delen worden opgepakt enย op stapels worden gesorteerd.
  • Speciale rillijn-module in combinatie met feeder en stacker waardoor de SEI X-Wave Conveyor uitermate geschikt wordt om extreem snel golfkarton platen te creasen en te snijden.Meer weten over de SEI laser X-WAVE Conveyor? ย 

Bel 0347-3666344 of neem contact op viaย Info@tripaconverting.nl


Eerdere nieuwsitems