Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Probo Sign investeert in SEI LabelMaster
  • 26 april 2016

Probo Sign kiest voor SEI LabelMaster

Onlangs is bij Probo Sign in Dokkum een SEI LabelMaster geïnstalleerd. Probo Sign is tot nu toe vooral bekend als producent van B2B groot formaat reclame uitingen, maar positioneert zich steeds breder in de markt.


Zo is er onlangs geïnvesteerd in een Durst Alpha textielprinter en een coating straat van maar liefst 30 meter lang. Hiermee kunnen niet aleen textiel banners worden geproduceerd, maar vrijwel elk denkbaar textiel. Wat te denken van parasols, gordijnen, meubelstof, etc. En dat allemaal met een eigen opdruk.


Dat is ook de reden geweest om labels aan het assortiment toe te voegen. Digitaal gedrukt op een Screen TruePress pers en afgewerkt op een SEI LabelMaster. Hiermee kan Probo Sign zijn klanten nog beter bedienen: stickers, labels en etiketten met elke mogelijke opdruk en gestanst in elke mogelijke vorm. En indien gewenst de volgende dag aangeleverd op rol of vel. Snel en flexibel! 


Vanwaar deze keuze? René de Heij - Algemeen directeur Probo Sign: "De SEI LabelMaster sprong er aan alle kanten uit, niet alleen wat betreft de mogelijkheden om de machine geheel op onze wens af te stemmen, maar ook met een perfecte laserkwaliteit en volledige integratie in de workflow, waardoor de afwerking volledig geautomatiseerd is".

Op de foto: Richard de Bruijn van Tripa Converting Solutions feliciteert René de Heij van Probo Sign met de nieuwe LabelMaster.


Wilt u meer weten over de SEI LabelMaster? Neem dan contact met ons op.


Maar liever vertellen wij u persoonlijk over de mogelijkheden en wat deze voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem daarom gerust contact op via +31 (0)347 - 366 634.


Eerdere nieuwsitems