Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Fachpack | Nürnberg - Duitsland
  • 10 september 2018

Fachpack | Nürnberg - Duitsland | 25-27 september

Van 25 tot en met 27 september wordt in Nürnberg weer de bekende FachPack beurs georganiseerd.


FachPack wordt beschouwd als een van de belangrijkste Europese handelsbeurzen rond verpakkingen. Of het nu gaat om verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines, etikettering- en markeertechnologie, verpakking veredeling of verpakkingslogistiek - het assortiment producten en diensten op de beurs laat niets te wensen over.


Met diverse fora en events kunt u kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen.


Onze collega's van SEI Duitsland zijn tijdens de Fachpack aanwezig in hal 8, stand 406 om u bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen van SEI Laser op het gebied van laserstansen van vouwkarton verpakkingen, lasersnijden, laserscoren en microperforeren van flexibele verpakkingen en het laserstansen van labels.


SEI Laser is het bedrijf met het grootste assortiment lasersystemen met verschillende configuraties die aan alle behoeften van de klant voldoen. Onze laseroplossingen garanderen maximale flexibiliteit, snelheid en kwaliteit voor het laserstansen van labels, laserscoren van flexible packaging folies en het laserstansen en mechanisch rillen van vouwkarton verpakkingen.


De R & D-afdeling van SEI Laser biedt, dankzij zijn langdurige technische knowhow, ons de technologische voordelen die onze lasersystemen onderscheiden van onze concurrenten en van de traditionele technologie, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van "Digital Finishing".


Meer informatie over Fachpack 2018 en tickets bestellen? Klik hierEerdere nieuwsitems