Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
SEI Packmaster CW - Flexible Packaging - Open Huis 1
  • 3 oktober 2018

SEI Packmaster en Nordmeccanica - Open Huis

Tijdens het open huis bij Nordmeccanica eerder dit jaar werd in samenwerking met SEI Laser de Super Simplex laminator in combinatie met de SEI PackMaster CW gedemonstreerd. Hierbij werden diverse vormen van window packaging geproduceerd, waarbij door middel van 2 lasers openingen in verschillende uitvoeringen werden gestanst met laser en direct gelamineerd op de Super Simplex.


De aanwezigen waren onder de indruk van de flexibiliteit en snelheid waarmee het laserstansen plaatsvond. Door middel van diverse camera's was werd het hele proces goed in beeld gebracht. Na de sessies was er genoeg gelegenheid om vragen te stellen.


De SEI PackMaster CW  is een modulaire laserstans unit, die geïntegreerd kan worden in een flexopers, laminator en slitter/rewinder. Hierbij is het mogelijk om de verpakkingsfolie te voorzien van windows, easy opening, micro perforatie of lasermarkering. De perfecte, flexibele en digitale oplossing voor het afwerken van uw flexibele verpakkingen.


Download hier het artikel uit Converter Magazine over het open huis.


Bekijk hier de video om alle mogelijkheden van de SEI PackMaster CW te ervaren.  


Meer weten over onze laser oplossingen voor flexibele verpakkingen? Klik hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op.


Eerdere nieuwsitems