Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Light & Building 2018
  • 2 februari 2018

Light & Building | Frankfurt | 18-23 maart 2018

In Frankfurt vindt van 18 t/m 23 maart 2018 weer de 2-jaarlijkse Light & Building plaats, de beurs met alles op het gebied rondom licht. 


Light + Building vertegenwoordigt 's werelds grootste podium voor de verlichtingsmarkt. Het totale spectrum van exposities omvat designarmaturen in verschillende stijlen, technische armaturen en lampen in verschillende vormen en voor allerlei toepassingen, evenals een enorm scala aan technische verlichtingscomponenten en accessoires, inclusief buiten- en straatverlichting, en is te vinden in Hallen 1 tot 6, in Hal 10 en in het Forum. Maar zeker ook heel veel aandacht voor design verlichting, gemaakt met één van onze SEI Laser modellen.


Er zijn op de beurs allerlei nieuwe en inspirerende ideeën met betrekking tot verlichting, maar ook elektrotechniek en woning- en gebouwautomatisering.


Wij zijn zelf aanwezig op zondag 18 en maandag 19 maart op de stand van SEI Laser, Hal 4.1 - Stand G71. Op de andere dagen zijn onze collega's van SEI Laser aanwezig om uitleg te geven over de mogelijkheden.  De stand biedt bezoekers de mogelijkheid om een ​​meeslepende ervaring te beleven die hen in staat zal stellen om het brede scala aan lasersystemen te ontdekken die specifiek zijn ontworpen voor achtergrondverlichting, interieurontwerp, visuele communicatie, tv-monitor en technische verlichtingsindustrie (automotive, veiligheid, avionica, algemene cockpit), en voor LED-signalisatie (LED-weg en verkeersborden).


SEI Laser BLU-lijn omvat lasersystemen die specifiek zijn ontworpen om lichtgeleidingsplaten (LGP) te produceren met LED-technologie voor achterverlichtingspanelen die dankzij de nieuwste technische verbeteringen vandaag de productiviteit kunnen verdubbelen in vergelijking met de vorige versie van SEI Laser BLU lijn. SEI Laser BLU Line bevat verschillende lasersystemen voor snijden, markeren, graveren, perforeren en etsen van PMMA-platen van hoge kwaliteit, zoals: SEI  Mercury, Flexi 8xx-12xx Blu en Matrix Blu.


Marco Capoferri, Product Manager en Business Development Director, zegt: «Light and Building is een geweldige kans voor ons om nieuwe potentiële klanten te ontmoeten. Ons doel is om de innovatieve manier te tonen om LGP LED-panelen te realiseren voor zowel eindgebruikers als verlichtingsbedrijven.


SEI Laser is het bedrijf met het grootste assortiment lasersystemen met verschillende configuraties die aan alle behoeften van de klant voldoen. Onze laseroplossingen garanderen de maximale uniformiteit van de lichtverdeling over het volledige plaatoppervlak tot 2000x3000 mm, een superieure, ultramoderne helderheid met langdurige resultaten en een hoge productiviteit die oploopt tot 100m² per uur.


Ten slotte biedt onze R & D-afdeling, dankzij zijn langdurige technische knowhow, ons de technologische voordelen die onze lasersystemen onderscheiden van onze concurrenten en van de traditionele technologie, waardoor de prestaties een stap verder komen


Meer informatie over Light & Building en tickets bestellen? Klik hierEerdere nieuwsitems