Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Labelexpo 2019 Europe
  • 17 april 2019

Labelexpo Europe 2019 - Brussel

Van 24 tot en met 27 september 2019 is het weer zover! Dan wordt de 2-jaarlijkse Labelexpo Europe gehouden.


Tijdens dit evenement kunt u dagelijks tussen 9:30 en 17:30 uur kennis maken met de meest geavanceerde etiketten- en verpakkingsdruk technologie ooit. Kijk, leer en ontmoet alle toonaangevende leveranciers. 

De video geeft een goede impressie van de laatste LabelExpo Europe 2017.


Uiteraard is Tripa Converting Solutions als verdeler van SEI Laser in de Benelux ook aanwezig op de Labelexpo 2019. Wij zullen hier samen met SEI Laser de nieuwste ontwikkelingen van de SEI LabelMaster tonen en demonstreren. 


De SEI LabelMaster biedt de ultieme afwerking van al uw labels, etiketten en  stickers door middel van laserstansen. Door de modulaire opbouw kan de LabelMaster helemaal worden afgestemd op uw wensen en eisen. Dit kan een basis machine zijn om labels en etiketten te kunnen stansen met laser.

Maar er is meer mogelijk. Slitten? Sheeten? Lakken? Spotvernis? Lamineren? Automatische workflow met QR? Snelheid tot 100 meter per minuut? Het kan allemaal!


Kom ons daarom zeker bezoeken in Hal 9, stand C57. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden, maar vooral wat de LabelMaster voor uw bedrijf kan toevoegen.


Maar u hoeft niet te wachten tot de Labelexpo. Als u het contactformulier invult, dan komen wij graag langs om u nader te informeren!

Of bel ons gerust op nummer +31 (0)347 - 366 634.


Eerdere nieuwsitems