Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
SEI PaperOne 5000 - EDP Award
  • 31 mei 2017

SEI PaperOne 5000 wint EDP Award

Onlangs heeft de European Digital Press Association tijdens de Fespa 2017 in Hamburg een EDP Award toegekend aan de SEI PaperOne 5000 als winnaar in de categorie “Cutsheet finishing solution offline B2”.


Door de uitstekende afwerkkwaliteit, snelheid van laserstansen en het innovatieve, gepatenteerde systeem om zelf de rilplaten te kunnen maken, onderscheidt de SEI PaperOne zich van de concurrentie.


De SEI PaperOne 5000 is de ideale machine voor het "on the fly" rillen en digitaal laser stansen van vouwkartonnen verpakkingen, brochures, commercieel drukwerk en PaperArt. Doordat de laserbewerking plaatsvindt tijdens het transport van de gedrukte vellen, zonder te stoppen, en de inzet van 1 of 2 lasers biedt de PaperOne 5000 een hoge productie capaciteit tot 2.500 vel per uur.


Hiermee kunnen kleine tot middelgrote oplages met een minimale personele bezetting worden uitgevoerd. De PaperOne 5000 is dan ook een perfecte vervanging voor traditioneel stansen, aangezien er geen stansmessen meer nodig zijn. Maar ook is het mogelijk om zeer gedetailleerde bewerkingen op het materiaal toe te passen.


Door het gebruik van een 4-assige galvo techniek wordt op elk deel van het werkbereik een zo klein mogelijke spot verkregen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Het gepatenteerde ril-systeem maakt het mogelijk om in slechts 10-15 minuten een eigen rilplaat te maken. Doordat dit off-line gebeurt kan de PaperOne gewoon blijven produceren tijdens het maken van de rilplaat.


Wilt u meer weten over de SEI PaperOne 5000? Neem dan contact met ons op.


Maar liever vertellen wij u persoonlijk over de mogelijkheden en wat deze voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem daarom gerust contact op via +31 (0)347 - 366 634.


Eerdere nieuwsitems