Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
SEI LabelMaster laser - 2 lasers
  • 7 maart 2019

Screen Labelfest - Amstelveen | 15 - 16 mei 2019

Screen Europe organiseert op 15 en 16 mei hun Open Huis, Screen Labelfest.


Tijdens dit 2-daagse evenement kunt u kennis maken met de complete workflow rondom UV inkjet, varierend van MIS, label ontwerp en colour management tot printen en zowel conventioneel als laser afwerking.


Centraal staat de Screen Truepress Jet L350UV, met wereldwijd meer dan 140 installaties inmiddels een bewezen technologie. Door de toenemende groei in kortere runs is het steeds belangrijker om de gehele workflow zoveel mogelijk te automatiseren. CERM, Hybrid en CGS-Oris laten zien vanuit de software kant. Avery Dennison en Kurz praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media en veredeling. En voor de afwerking kunt u terecht bij de conventionele afwerking met Rotocon of de laserstans afwerking van SEI Laser.


Als partner van Screen zijn wij daarom ook aanwezig tijdens het Screen Labelfest! 


Aan de hand van voorbeelden, video's en presentaties zullen wij de mogelijkheden laten zien van de SEI LabelMaster, het modulaire laserstans systeem voor de afwerking van labels.

Door de flexibele manier van laserstansen, waarbij geen stansmessen nodig zijn, kan zeer snel worden omgesteld naar de volgende job. Dus het afwerken van kleine tot grote orders labels kan moeiteloos worden uitgevoerd.

Door de modulaire opbouw kan de SEI LabelMaster perfect worden afgestemd op uw wensen en eisen en door de QR-code scanner kan de LabelMaster perfect worden geïntegreerd in uw digitale workflow. 


Interesse om langs te komen? Meer informatie en aanmelden voor het Screen open huis kan via deze link.


Eerdere nieuwsitems