Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Euroshop 2020 logo
  • 3 december 2019

Euroshop 2020 | Düsseldorf

Van 16 tot en met 20 februari 2020 vindt in Düsseldorf de Euroshop 2020 plaats. 


Samen met onze partner SEI Laser zullen wij hier aanwezig zijn om u de nieuwste technologische innovaties te presenteren voor de retailmarkt en het complete assortiment lasersystemen speciaal ontworpen voor het verwerken, snijden en markeren van acrylplaten, kunststoffen, textiel, hout, re-board en golfkarton.


Wij tonen daar de SEI Mercury, het snelste professionele lasersysteem op de markt voor lasersnijden en -markering, en de SEI Flexi, het galvo lasersysteem voor het razendsnel markeren en snijden van materialen voor verschillende markten, waaronder de retail.


De Mercury en Flexi zijn de perfecte en flexibele oplossingen voor onder andere het snijden van kunststof en acryl, POP/POS-displays, LED-panelen voor achtergrondverlichting en verlichting, bewegwijzering, soft signage, verpakking op maat, projectmeubilair, jobshops. 


Beide machines kunnen worden geïntegreerd met de ICARO BLU-software voor het maken van LED-panelen, waarbij de door de lasers geplaatste dots zorgen voor een maximale uniformiteit van de lichtverdeling over het gehele oppervlak van de PMMA-plaat.


Dus kom kijken in hal 3 stand D82!


Nu al meer informatie ontvangen over de SEI Mercury of de SEI Flexi? Neem dan contact met ons op 

Eerdere nieuwsitems