Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Sei Laser Kyojet
  • 29 augustus 2023

LabelExpo 2023 | primeur SEI Laser Kyojet!

SEI Laser presenteert 's werelds eerste KyoJet (etiketten printen + lasersnijden) op de LabelExpo 2023 (op stand C57, hal 9) in Brussel. Een wereldprimeur die printen en snijden combineert. Voor het eerst ter wereld zal SEI Laser zijn nieuwe KyoJet 3500 'in-line' oplossing presenteren voor digitaal UV-inkjetprinten met hoge resolutie in combinatie met lasersnijden van hoge kwaliteit. SEI Laser Kyojet integreert zijn eigen printmodule en elimineert zo een belangrijke stap in de labelproductie!


Visueel is Kyojet gebaseerd op de basisprincipes van Labelmaster, met toevoeging van een UV-printmodule. Voor drukkers die hun eigen druktechnologie gebruiken, blijft Labelmaster de essentiële referentie. Het Labelmaster-systeem, de speerpunt in het aanbod van SEI Laser voor de sector van zelfklevende etiketten, is nu verkrijgbaar in een meer betaalbare versie gekoppeld aan een UV-drukmodule, onder de naam Kyojet.


Het KyoJet-systeem, gemaakt door SEI Laser, voert alle bewerkingen uit die nodig zijn voor het afdrukken en stansen van labels in een 100% digitale workflow, zonder menselijke tussenkomst. De KyoJet printmodule is geoptimaliseerd voor snel printen en direct snijden in één doorgang.  De printtechnologie van de Kyojet 3500, maakt gebruik van Epson S3200-U3 koppen en van "Kyo" inkten die geformuleerd zijn om onmiddellijke verwerking op hoge snelheid, in één enkele doorgang te ondersteunen, met een ideale kwaliteit ongeacht de verschillende labelmaterialen (papier of niet, recycleerbaar, enz.).


In onder andere de voedingsmiddelen- en cosmeticasector maakt SEI Laser Kyojet het mogelijk om zonder menselijke tussenkomst in één keer etiketten te produceren, rechtstreeks vanuit een eenvoudig PDF-bestand.


Kortom, de SEI Laser KyoJet realiseert dankzij zijn printmodule volledig de droom van vele drukkers: een labelbestelling kunnen omzetten in een onmiddellijk geprint en afgewerkt product, klaar voor verzending.

  • 100% autonoom web-to-print binnen handbereik
  • alles is digitaal
  • alles is online, in één enkele stap
  • geen operator nodig
  • nul afval
  • nul uitvaltijd
  • geen configuratie, geen gereedschap om aan te passen of te installeren.

Meer weten over de SEI laser Kyojet?  

Bekijk de BROCHURE en VIDEO. 

Of kom kijken op de LABELEXPO!


Eerdere nieuwsitems