Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Euroblech 2018 - Stand SEI Laser
  • 27 september 2018

Euroblech | Hannover - Duitsland | 23-26 oktober

De 25e editie van Euroblech, de internationale beurs voor de bewerking van metalen platen wordt gehouden van 23 tot en met 26 oktober.


Als 's werelds toonaangevende beurs voor de plaatbewerkingsindustrie, is EuroBLECH om de twee jaar het evenement om te bezoeken voor de nieuwste trends en machines in plaatbewerking. Bezoekers van de show van dit jaar kunnen het volledige spectrum van intelligente oplossingen en innovatieve machines voor de moderne productie in de plaatbewerking verwachten, die worden gepresenteerd in de vorm van talrijke live demonstraties op de beursstands.


Momenteel speelt de digitale transformatie een belangrijke rol in de plaatbewerkingsindustrie. Op EuroBLECH 2018 krijgen bezoekers de kans om oplossingen en zakelijke partners te vinden om deze systemen in hun productieprocessen te integreren. Ongeveer 1.550 exposanten uit 40 landen presenteren deze nieuwe technologieën en conventionele machines voor plaatbewerking.


Onze collega's van SEI Duitsland zijn tijdens EuroBLECH 2018 aanwezig met de Mercury Fiber, het ideale, compacte  lasersysteem voor het snel snijden van dun plaatmateriaal. De Mercury Fiber is leverbaar in diverse afmetingen en met een ruime keuze uit laservermogens. 

U vindt de collega's van SEI Duitsland in Hal 15 stand D41. 


Meer informatie over EuroBLECH 2018 en tickets bestellen? Klik hierEerdere nieuwsitems