Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Vakdag Print & Sign 2017
  • 15 december 2016

Vakdag Print & Sign 2017

De succesvolle Graficus vakdag krijgt op 8 februari 2017 een stevige uitbreiding met sign. Deze vakdag wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking van Graficus, SignPro en FESPA Nederland.

Vakdag Print & Sign is de perfecte combinatie van netwerken en inspireren. Bezoekers ontmoeten elkaar en leveranciers op de beursvloer en volgen presentaties van diverse sprekers, waarbij vakinhoud en entertainment elkaar afwisselen. Het programma bestaat uit 11 inspirerende sessies.


De beursvloeren, met nu twee gezellige netwerkpleinen, vertonen een mix van grafisch en sign. En, voor het eerst geeft het ruimte aan apparatuur. Er is een heus applicatieplein voor machines en materialen.


Samen met ons zusterbedrijf Tripa zullen wij tijdens deze Vakdag Print & Sign aanwezig zijn. Niet alleen met een gezamenlijke stand, maar ook met de SEI PaperOne 3500 op het applicatieplein.


De SEI PaperOne 3500 is een high tech laser stans machine, die tijdens het transport het materiaal bewerkt. Hierdoor kunnen brochures, kaarten, etc. snel worden voorzien van unieke laser bewerkingen.


Schrijf hier in voor de Vakdag Print & Sign 2017

Lees meer over de SEI PaperOne 3500

Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Eerdere nieuwsitems