Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
Xeikon Café
  • 3 februari 2018

Xeikon Café 2018 - Antwerpen | 20 - 23 maart 2018

Xeikon Café vindt dit jaar plaats van 20 t/m 23 maart bij Xeikon in Lier (Antwerpen). 


Tijdens dit 4-daagse, gratis toegankelijke event krijgt u door middel van demonstraties, presentaties en workshops de laatste informatie over de innovaties en trends in de grafische industrie op het gebied van vouwkarton, commercial print en zelfklevende etiketten. De nadruk zal liggen op verpakkingen, met meer dan 40 verschillende verpakkingstoepassingen.


Met meer dan 1.000 bezoekers was Xeikon Café 2017 goed bezocht. Maar veel belangrijker is de waardering van de bezoekers, die  een bezoek aan Xeikon Café  zeker de moeite waard vonden. 


Uiteraard zijn wij weer aanwezig tijdens Xeikon Café! 


Tijdens demonstraties van de SEI PaperOne 5000 zullen wij de mogelijkheden laten zien van het digitaal laserstansen en rillen van verpakkingen die zijn geprint op de Xeikon persen.


Zo kunt u kennis maken met deze flexibele manier van stansen, volledig digitaal, dus geen stansmessen meer nodig. En door het gepatenteerde rilsysteem kunt u snel en eenvoudig de rilplaten maken voor de volgende job, terwijl de PaperOne gewoon doorgaat met zijn werk.


Interesse om langs te komen? Gratis aanmelden voor Xeikon Café kan via deze link.Of klik hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan contact met u op.

Eerdere nieuwsitems