Youtube-button Linkedin button Facebook icon Contact-button
SEI Laser - entree
  • 9 april 2019

SEI Laser opent haar nieuwe fabriek

SEI Laser heeft onlangs haar nieuwe fabriek in Bergamo, in de buurt van Milaan in gebruik genomen. De nieuwe fabriek bevindt zich vlak bij het hoofdkantoor, waar de R&D, service-afdeling, demo-center, marketing en administratieve afdeling gevestigd zijn.


Door het grote succes van de SEI Laser systemen was er behoefte aan uitbreiding van de capaciteit. In de gloednieuwe fabriek van ruim 5.000 m2 zijn alle faciliteiten aanwezig om op een efficiënte wijze de productie van de industriële lasersystemen verder uit te breiden.


SEI Laser - nieuwe fabriek


Dankzij de "Lean Production" -methode is het mogelijk om naast de standaard uitvoeringen ook aangepaste machines te produceren. Afhankelijk van de behoeften en wensen met betrekking tot uw productieproces voor het lasersnijden, markeren, perforeren en andere vormen van bewerking, kunnen de lasersystemen worden aangepast en bijvoorbeeld worden uitgerust met een transportband voor het te snijden materiaal of voor de restproducten.


SEI Laser -productie laser systeem


Maar ook de lasertechnologie die wordt gebruikt, ontwikkeld in samenwerking met de wereldleider in CO2-laserbronnen, is in grote mate aanpasbaar. Afhankelijk van de materialen (metaal, hout, textiel) en uw specificaties, worden alle parameters hier perfect op afgestemd.


SEI Laser -productiehal


Doordat elk lasersysteem zeer nauwkeurig wordt afgesteld en uitvoerig getest in de nieuwe fabriek, zijn de lasersystemen na het installeren snel operationeel. In de regel zorgen wij er voor dat vanaf het begin van installeren de machine volledig gereed is voor productie binnen 3-5 werkdagen, inclusief het trainen van de operators!


SEI Laser -productie laser systeem


Naast de nieuwe fabriek in Bergamo beschikt SEI Laser over een andere fabriek in de buurt van Udine, waar de lasersystemen voor labels en verpakkingen (LabelMaster en PaperOne) worden vervaardigd.


Met de uitbreiding van de productiecapaciteit en de toepassing van de "Lean Production" methode zijn SEI Laser en Tripa Converting Solutions als distributeur voor de Benelux, helemaal klaar voor de toekomst! 

Eerdere nieuwsitems